0495-526452info@globalfeedmill.eu
 • Samen voor een beter resultaat.

 • Samenwerken loont

  Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking tot meer leidt, meer transparantie en meer kansen.

  Kwaliteit

  Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, goede producten leiden tot betere resultaten.

  Verminderen risico's

  Door samen de risico's af te dekken zijn zowel u als wij veel zekerder van onze zaken.
 • Neem contact met ons op

  Of bezoek ons op ons kantoor.

Over ons

Global Feed Mill is een joint venture tussen de familie Lemmers (eigenaar van Global Food Group) en Groep AVEVE. Met de kennis vanuit Global Food Group en AVEVE Veevoeding is Global Feed Mill in staat om op een eenvoudige maar effectieve manier legpluimveevoeders en biologische voeders te produceren die bijdragen aan een gezond rendement voor de veehouders.
Global Feed Mill werkt samen met Global Food Group, hierdoor hebben pluimveehouders ook de mogelijkheid om naast de levering van veevoeders door Global Feed Mill te kiezen om de eieren aan Global Food Group te verkopen. Dit is geen vereiste maar wel een mogelijkheid, uiteraard is dit maatwerk en dus te bespreken met een van onze adviseurs.

Productie locatie Handel

Global Feed Mill beschikt over een volledig geautomatiseerde veevoederfabriek in Handel(Noord-Brabant), deze productielocatie is ingericht om conventionele legpluimveevoeders te produceren voor pluimveehouders in de Benelux. Tevens is het mogelijk om aanvullende legpluimveevoeders te produceren.
Deze locatie is Vlog, GMP+ en KAT gecertificeerd.

Productie locatie Balgoij

Global Feed Mill beschikt over een volledig geautomatiseerde veevoederfabriek in Balgoij(Gelderland), deze productielocatie is ingericht om uitsluitend biologische veevoeders te produceren voor vrijwel alle diersoorten. Op deze locatie is het mogelijk voeders af te leveren in bulk, big-bags en zakgoed. Door de centrale ligging van de fabriek is het mogelijk om de biologische voeders in de Benelux en Duitsland te leveren.
Deze locatie is Skal, GMP+ en KAT gecertificeerd.
Contact

Laat hier uw bericht achter.